atribut substantival genitival exemple de propozitii

Constantinopolelui e Dativ, pentru că n-are «Al»? Nu, nu AŞ Lua în considerare varianta Rochii și pereți CU GĂURI, AŞ avea nevoie de o regulă Generală. Bre, o fi. DAC-o să mai ai întrebări. Adica pompierii sunt aşa, în general…si poliţia e doar una…? Eu stiu că e «drept Care», însă văd, tot mai des, în Traduceri cu ştaif poliromitice, «drept pentru care». Victor: Prima pagină, dreap sus. Dacă în cazul exemplului cu pensionarele (https://diacritica. Am gasit un articol in care explicai in cel mai clar si izbavitor mod cu putinta exceptiile modului conjonctiv. Mulţumesc sau mulţumesc? Ce parere ai? Mai încearcă. Redactare nu-nseamnă doar virgule şi acorduri, ci şi fraze (re) făcute în aşa fel încât să Sune firesc. Multumesc anticipe pentru ajutorul dumneavoastra. Buna.

Dacă un technologiques este precedat de Două prepoziții, Dar una dintre acestea este «Cu,» IA substantivul forma articulată sau nearticulată? Niciun rezultat pertinent pentru «voluptoriu». Altminteri te-ar putea lămuri DL Martin Zick http://www. Doi dintre EI, Mircea și Andrei, nu au venit. Adică poţi să Scrii «Mama MEA CEA frumoasă şi Deşteaptă de pică şi Care găteşte bine, e cea mai tare. Eu AUD tot mai des în ultima vreme Cuvântul «Gen» şi mĂ-ntreb al Cui Gen. deoarece Sitiera numai «LOC de întrebat», nu și «de afirmat», găsesc de cuviință să-mi exprim aici regretul că lipsești pentru așa perioadă îndelungată, de PE blog. Multumesc pentru raspuns/sugestie 🙂 DIN pacate «neamtul» va fi un Pusti ales de catre organizatori, nu pot decat sa trimit indicatii scrise, DIN pacate. Ultima oară am învăţat de-astea ACU` 20 de Ani. AM observat in nenumarate LocURI (chiar si in DEX, si As considera-o corecta din aceasta cauza) exprimarea: `oricarui Alt obiect`.

Toate reusitele se datoresc eforturilor depuse. Scrie acolo cum. sau poate ai scris la mişto? Considérez ca de fiecare data cand este o comparatie de inégalitate se foloseste «decat», iar cand este o comparatie de égalitate se foloseste «ca».